.۰·۰‹Nea›۰·۰.

Nea vagyok, egy átlagos tini, aki ide pötyögi majd élete érdekesebb-unalmasabb pillanatait, gondolatait...

Oké! Már vagy ötször belekezdtem ebbe a bejegyzésbe, és sosem sikerült.  

Szóval a balatoni táborban király volt! Egyszerüen imádtam. Évivel bár összevesztem, de ez kellett, sőt!!! Igazság szerint örülök is neki, hogy összevesztünk, és nem csak azért mert a srácok utálják őt! Tényleg, van más oka is!!! Szóval összevesztünk, a srácokkal viszont jóba lettem.

És láss csodát!!! Kiderült valami, amit még most sem tudok elhinni. Oké, persze öt nap nem sok, de akkor is... És tudom, hogy egy csomóan ezt ecsetelték nekem, hogy tetszem neki, csak nem meri megmondani, meg, hogy ő nem ilyen. Oké, én sem vagyok olyan. De ő fiú, neki olyannak kéne lennie, nem?!?!?! No mindegy...

Szóval jópár emberrel megismerkedtem, és jóba is lettem velük. És tényleg történtek hihetetlen dolgok a táborba, de azok voltak a fénypont :P Lényegében sokminden történt. És úgy éreztem le kell írnom valamit, és jééé... Sikerült :D:D:D

A lényeg viszont az, hogy fogalmam sincs, hogy most mit tegyek. A srácok azt mondták, hogy tetszem M.-nek, de, hogy ő nem az a fajta, aki bevallaná, meg hasonlók... De érdekes! Én sem vagyok az a fajta. Mégis az az érzésem, hogyha akarok valamit, akkor nekem kell lépnem. De nem merek, végképp nem merek. Ezen viszont nem csodálkozom, végképp!!! 

Mostanában G. azzal van, hogy ő megmondta, hogy mondjam meg neki, és, hogy nem hallgattam rá, és, hogy legalább megbántam-e. Meg hasonlókkal, amikkel már néha tényleg az agyamra megy. 

Oké! Már megyek, majd vmikor még mesélek ;)

O.o Bye! o.O




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 13
Heti: 51
Havi: 43
Össz.: 13 480

Látogatottság növelés
Oldal: 7.: Balaton, az élmények...
.۰·۰‹Nea›۰·۰. - © 2008 - 2024 - neablog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »