.۰·۰‹Nea›۰·۰.

Nea vagyok, egy átlagos tini, aki ide pötyögi majd élete érdekesebb-unalmasabb pillanatait, gondolatait...

Mostanában elég időm van gondolkodni, és hát sokmindenen elgondolkodom. Hogy mi lenne, ha... 

Mi lenne, ha a táborban megmondom neki? Egyesek szerint boldogok lennénk együtt, és valszeg így is lenne. De miért nem vagyok képes neki írni??? Ha tudom, hogy tetszem neki, akkor miért nem írok neki??? A válasz: fogalmam sincs, mert hülye vagyok!!! De tök komolyan!!! 


Mi lenne, ha E.-vel nem veszek össze??? Szerintem a fiúk már hozzám se szólnának. És lenéznének, qur**ra lenéznének!!! És azt nem tudnám elviselni, főleg nem M.-től. Bár egyikőjüktől sem, de főképp tőle nem! 


.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.

Ugyebár az álmoknak semmi közük nincs a valósághoz. Számomra viszont eléggé fontosak :P Valahogy állandóan az álmaim jelentésén filózok, és semmire sem szoktam jutni XP Most is, mindíg!!! :D

De jó érzés agyalni valamin, valamin, amit csak én tudok. Ez egy olyan titok szerü dolog, és csak én tudom, hogy mennyire nem az XD De jó valami olyat tudni, amit senki más nem tud. Jó érzés!!! :D


Visszatérve a táborhoz!!! Vár Balatonfüred!!! Happy!!!

Másképp látom az egész dolgot! Pár napja azt vártam, hogy ez a tábor olyan legyen, mint az előző. És elkeserített az, hogy M. nem lesz ott.

De már új perspektívából látom az egészet. Nem várom el, hogy olyan legyen, mint az előző tábor, és tudom, hogy nem is lehet olyan. És nem is akarom, hogy olyan legyen.

Oké, hazudtam! Még szép, hogy azt szeretném, hogy olyan legyen, csak épp E. nélkül, és picivel több M.-mel... XD Ez ez persze, már csak részletkérdés!!!

Szóval jó lenne még egy olyan tábor, de nem lesz... XD Szóval remélhetőleg azért még a srácokkal összejárunk majd. Meglátjuk majd, hogy pontosan hogy XP



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 13
Heti: 44
Havi: 36
Össz.: 13 473

Látogatottság növelés
Oldal: 9.: 3 nap, és...
.۰·۰‹Nea›۰·۰. - © 2008 - 2024 - neablog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »